Dues empreses del Morell impulsen la fabricaci贸 de proteccions facials amb impressores 3D

Els professionals sanitaris del CAP El Morell han rebut una desensa d'aquestes pantalles de protecci贸
La iniciativa de dues empreses morellenques ha perm猫s donar deu pantalles protectores al CAP El Morell. | Cedida

Nova iniciativa solid脿ria al territori per tal de fer front a l'emerg猫ncia sanit脿ria provocada per la crisi del coronavirus. Al Morell, dues empreses del municipi, TGN L脿ser i Arquitectura Impresa, estan fabricant pantalles facials amb impressores 3D, en col路laboraci贸 amb aficionats a aquest tipus d'impressi贸.

 INVITACI脫: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les not铆cies de Tarragona! El grup us encantar脿: us informareu i tamb茅 us entretindreu. FEU CLIC AQU脥, US ENCANTAR脌!

Segons ha explicat l'Ajuntament del Morell, aquesta iniciativa solid脿ria permetr脿 fer arribar als centres sanitaris aquestes proteccions, facilitant que els professionals, que aquests dies es troben a primera l铆nia, puguin tenir un m铆nim de seguretat. En el cas concret del municipi morellenc, s'han donat deu pantalles facials al personal sanitari del CAP del poble.

"鉂 URGENT: Quatre casos de coronavirus en una resid猫ncia d'avis de TGN" "馃挵 El Morell aprova el pressupost municipal del 2020 enmig de la crisi del coronavirus"