El Nadal 2020 es viu al Morell amb el Tió i el Mercat nadalenc

El Morell qualifica «d'èxit» el Mercat de Nadal i les activitats celebrades durant el passat cap de setmana

El el tió, la pista de gel i la música, protagonistes del cap de setmana del Morell | El pròxim diumenge, arribada del Patge Reial

El Morell qualifica «d'èxit» les  activitats nadalenques organitzades durant el passat cap de setmana. Del 18 al 20 de desembre es va celebrar de nou el  Mercat de Nadal i es va inaugurar la pista de gel, en una nova proposta nadalenca que estarà oberta fins al 30 de desembre. La pista de gel ha «rebut una magnífica acollida per part de tota la ciutadania», detalla el consistori morellenc.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El Mercat de Nadal va canviar d'ubicació, passant del carrer Montserrat Roig al carrer Martí i Pol, amb l'objectiu de poder garantir totes les mesures de seguretat i higiene establertes per frenar l'expansió del coronavirus. L'ajuntament apunta que durant tot el cap de setmana es va registrar un gran nombre de visitants.

La resta dels actes que s'han desenvolupat durant el cap de setmana han estat el concert de la Cobla Reus Jove, El Tió s’ha tirat un pet!, una gimcana de Nadal, la plantada de gegants, l’espectacle de Nadal de Colours Fantasy, i els darrers dies de votacions als pressupostos participatius

Totes aquestes iniciatives s'han organitzat, principalment, per donar suport al  comerç local que ho ha passat tan malament aquests dies, i per posar de manifest «l’ambient  nadalenc que regna aquests dies al municipi».

Ara, la següent cita del calendari nadalenc serà el pròxim 27 de desembre, amb l'arribada del Patge Reial  al municipi. L’acte tindrà lloc als Jardins de l’ajuntament  a partir de les 11 del matí, i tota la canalla morellenca podrà portar les seves cartes al representant dels Reis d'Orient.