Èxit de la segona Terrafira del Morell, amb més de 4.000 visitants

Una seixantena d’expositors i una trentena d’activitats han omplert el cap de setmana d'un gran ambient festiu
Imatge de la Terrafira del Morell 2019 | Àngel Ullate

 

 

La segona entrega de la Terrafira, la mostra d’artesania, gastronomia, comerç i entitats del Morell, al Tarragonès, ha estat un «èxit rotund», segons la regidora de Promoció Econòmica de l’ajuntament del municipi, Susanna Ferré.

 

Durant aquest cap de setmana, més de 4.000 persones han visitat el poble, tot omplint els carrers amb una seixantena d’expositors i una interessant programació paral·lela.

 

 

 

Gran ambient festiu i gastronòmic

«L’ambient festiu ha imperat durant els tres de fira», ha explicat Ferré, que també ha destacat que «l’espai gastronòmic ha estat ple durant les tres jornades, i els tallers i activitats, organitzats pels clubs esportius i les entitats del nostre municipi, han tingut totes les places ocupades».

 

Segons el consistori, els tastos de productes del territori, els tallers de la llar d’infants, el taller de memòria del Centre de Serveis per a la Gent Gran, les activitats del Club Bàsquet Morell o l’exhibició de balls i elements populars, celebrant els 40 anys de l’Associació Cultural Embruix, han superat les expectatives «amb escreix».

 

 

Imatge de la Terrafira del Morell 2019 | Àngel Ullate

 

Les entitats i clubs esportius, novetat

La presència de les entitats i clubs esportius del municipi, una novetat d’aquesta segona edició de la Terrafira, ha suposat «un reclam més gran», expliquen des de l’Ajuntament, ja que es tracta d’entitats que arrosseguen una gran massa social i, sobretot, nens i nenes.

 

Malgrat la pluja de divendres, 3 de maig, que va obligar a anul·lar la celebració del Dia Internacional de la Dansa; i el vent, forçant el trasllat de l’espai artesà de la plaça de l’Era del Castell a la plaça de l’Església, els participants de la fira han valorat molt positivament la mostra. En l’àmbit comercial, també han destacat «la millora considerable respecte a la primera edició, de fa dos anys».

 

 

També et pot interessar: