GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Festa de l’Arròs de Vilallonga del Camp acull tres grans concerts en el seu cartell

La Festa se celebrará el pròxim 4 de maig amb activitats per a gaudir en família
Dàmaris Gelabert oferirà un dels concerts de la Festa de l'Arròs | The Project

 

Enguany la Festa de l'Arròs de Vilallonga del Camp arriba el primer dissabte de maig, el dia 4. Ho fa amb un cartell amb un elevat contingut musical per a tots els públics. El tret de sortida el donarà l'esmorzar popular, que anirà a càrrec de l'Associació de Caçadors del municipi. Aquest servirà perquè, tant petits com grans, escalfin motors per la resta de la jornada. El primer concert arriba al migdia, amb 'Punt i Coma'. L'entrada serà gratuïta, tant per aquest com per la resta de concerts. El municipi vol apropar la cultura popular i musical a tots els públics amb aquesta iniciativa. 

 

Per carregar piles després del concert, tindran lloc les esperades paelles populars, les quals us permetran gaudir d’un bon dinar en companyia, alhora que tornar a escalfar motors pel que ofereix la resta de la jornada. Aquesta activitat requereix inscripció prèvia, la qual es pot formalitzar a les oficines de l’Ajuntament fins al dia 26 d’abril. El preu de la paella petita és de 40 euros, mentre que el de la gran és de 80 euros. En ambdós casos, caldrà pagar una fiança de 20 euros.

 

Els següents concerts seran a la tarda i arribaran de la mà de ‘Dàmaris Gelabert’ i de ‘Dalton Bang’. Aquests tancaran el cicle de concerts d’enguany, oferint un cartell de música per a petits i grans. No teniu excusa per gaudir d'una jornada espectacular el primer cap de setmana de maig!

 

El programa de la Festa de l’Arròs 2019 de Vilallonga

— 9.00 hores, carrer Alfons el Cast. Esmorzar Popular.

— 12.00 hores, parc de les Parades. Concert 'Punt i Coma'.

— 14.00 hores, carrer Alfons el Cast. Paelles Populars (requereix inscripció prèvia).

— 17.30 hores, Parc de les Parades. Concerts de 'Dàmaris Gelabert' i 'Dalton Bang'.