Incendi nau industrial Constantí

Cremen alguns vehicles en una parcel·la a la carretera TP-7225 a Constantí

Els Bombers han enviat 10 dotacions per apagar les flames i 3 s'han quedat treballant en la zona

Aquest divendres, 15 de febrer, diversos vehicles vells s'han vist afectats per un incendi en una parcel·la plena de ferralla a dins del terme municipal de Constantí,  el qual ha començat per una crema de fusta. Des de diferents punts del territori, s'ha pogut veure una gran columna de fum negre a causa de l'incident. A causa d'aquests fets, una barraca també ha començat a cremar.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Per aquest motiu, els Bombers de la Generalitat han activat un total de 10 dotacions  i se n'han quedat tres per treballar en aquest incendi. La zona on hi ha hagut l'incident està situada a la carretera TP-7225 entre els municipis de Reus i el Morell, concretament en el punt quilomètric 6, d'aquesta via.

El servei d'emergències ha rebut l'alerta de l'incendi quan passaven pocs minuts de dos quarts de dotze d'aquest migdia. Els Bombers han informat TarragonaDigital, que la parcel·la fa 300 metres d'amplada i l'incident ha començat arran d'una crema de fusta i ha afectat a diversos vehicles vells que hi havia a la zona.

Incendi TP-7225, Constantí
Crema una barraca a la TP-7225 | Abel Simon
 
Una furgoneta ha començat a cremar a Constantí
Una furgoneta ha causat l'incendi en aquesta zona de Constantí | Toni Cabanillas

 

També et pot interessar: