Cremen alguns vehicles en una parcel·la a la carretera TP-7225 a Constantí

Els Bombers han enviat 10 dotacions per apagar les flames i 3 s'han quedat treballant en la zona
Una nau industrial ha començat a cremar a Constantí | Toni Cabanillas

 

Aquest divendres, 15 de febrer, diversos vehicles vells s'han vist afectats per un incendi en una parcel·la plena de ferralla a dins del terme municipal de Constantí, el qual ha començat per una crema de fusta. Des de diferents punts del territori, s'ha pogut veure una gran columna de fum negre a causa de l'incident. A causa d'aquests fets, una barraca també ha començat a cremar.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Per aquest motiu, els Bombers de la Generalitat han activat un total de 10 dotacions i se n'han quedat tres per treballar en aquest incendi. La zona on hi ha hagut l'incident està situada a la carretera TP-7225 entre els municipis de Reus i el Morell, concretament en el punt quilomètric 6, d'aquesta via.

El servei d'emergències ha rebut l'alerta de l'incendi quan passaven pocs minuts de dos quarts de dotze d'aquest migdia. Els Bombers han informat TarragonaDigital, que la parcel·la fa 300 metres d'amplada i l'incident ha començat arran d'una crema de fusta i ha afectat a diversos vehicles vells que hi havia a la zona.

Crema una barraca a la TP-7225 | Abel Simon
 
Una furgoneta ha causat l'incendi en aquesta zona de Constantí | Toni Cabanillas

 

També et pot interessar:

"PARTICIPEU: Vilallonga del Camp prepara un Carnaval ple de premis!" "AGENDA: Arriben els actes de Carnaval a la Pobla de Mafumet"