Camió de Bombers

Incendi de vegetació a Puigdelfí, a tocar de les vies de l'AVE

El foc ha afectat uns 2.000 metres de canyes, a la llera del Francolí | Els Bombers hi han enviat dues dotacions

Al voltant de les sis de la tarda d’avui dilluns, 25 de març, s’ha desencadenat un petit incendi al terme municipal de Perafort i Puigdelfí. El foc ha cremat uns 2.000 metres quadrats de canyes a tocar de les vies de l’AVE.

Segons els Bombers de la Generalitat, que hi han enviat dues dotacions, no hi ha hagut víctimes ni afectacions materials, i les flames estan totalment controlades.

Incendi en un habitatge del Pont d'Armentera

Al migdia d'avui dimarts s'ha produït un incendi a la campana extractora d'una casa unifamiliar de tres plantes al Pont d'Armentera, a la comarca de l'Alt Camp.

Les flames han afectat part del mobiliari de la cuina d'aquest edifici situat al carrer Major. Els serveis d'emergència han rebut l'avís cap a quarts d'una i els Bombers de la Generalitat hi han enviat quatre dotacions terrestres.

L'incendi no ha provocat ferits i els Bombers han pogut sufocar el foc sense problemes.

Incendi forestal al Baix Camp

Diumenge, 24 de març, una motocicleta va cremar al quilòmetre u de la TV-7046, al terme municipal de l'Albiol, al Baix Camp. El foc, ràpidament, es va propagar a banda i banda de la carretera, fet que va provocar un incendi forestal.

Les flames van cremar 1,4 hectàrees de vegetació i sotabosc, i els Bombers de la Generalitat hi van destinar fins a set unitats terrestres. També van treballar en l'extinció de l'incendi els Bombers d'Alcover, dos hidroavions i un helicòpter.

Més informació: