La violinista Jennifer Panebianco tancarà el Cicle de Concerts a Centcelles

L'acte tindrà lloc aquest dimecres, 26 de juliol, a partir de les 20.30 hores
Jennifer Panebianco tancarà el II Cicle de Concerts a Centcelles | CEDIDA

 

Jennifer Panebianco, coneguda com la nena prodigi del violí, tancarà el II Cicle de Concerts a Centcelles, que ha tingut lloc cada dijous des del passat 21 de juny. L'acte ofereix una proposta musical de qualitat a la vil·la romana de Centcelles.

 

Segona edició del Cicle de Concerts Centcelles

Aquesta segona edició del cicle ha estat organitzada per l'Associació dels Amics de la Música de Constantí, juntament amb la col·laboració de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Constantí, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona i Repsol. Enguany el cicle s'ha ampliat fins a arribar a un total de sis concerts, després dels quatre que es van organitzar el darrer any. La programació aposta per una gran varietat d'estils i propostes musicals. 

 

L'inici dels concerts es va avançar al 21 de juny per tal de coincidir amb els Jocs Mediterranis i es va afegir en el programa cultural d'actes dels Jocs. L'acte finalitzarà aquest dimecres, 26 de juliol, amb el concert previ a l’inici de la Festa Major d’Estiu de Constantí a càrrec de la violinista Jennifer Panebianco. La jove és considerada una nena prodigi i una autèntica virtuosa del violí. El concert tindrà lloc a les 20.30 hores i l'entrada serà gratuïta. 

 

Jennifer Panebianco, la nena prodigi del violí

Aquesta extraordinària artista, de només tretze anys, ha aconseguit diversos premis i reconeixements internacionals a països com Eslovènia,Itàlia, França, Grècia o Anglaterra. A més, ha triomfat en diversos programes de televisió. 

 

Cal destacar que Panebianco va ser convidada a realitzar un concert a la segona edició del Festival Tardor de Reus 2013 i al Festival Internacional de Cambrils 2014. Ha debutat com a solista amb l’Orquestra Gnesin Virtuosi a Moscou, amb l’Orquestra Cittá di Alessandria a Itàlia i amb l’Orquestra Camerata XXI a Catalunya.

 

El 2014 va oferir un concert a la seu de l'European Music Competition a Torí. L'artista, des de ben petita, té interès en la composició, fet que l'ha portat a compondre obres com el «Sueño Veneciano» al Festival Internacional de Música de Cambrils.