La màgia de la Maga Melanie arriba al Morell

La màgia de la Maga Melanie arriba al Morell

Una aposta per la màgia en femení dirigida pel gran Mag Lari arriba al poble del Tarragonès
La màgia de la Maga Melanie arriba al Morell
La màgia de la Maga Melanie arriba al Morell | cedida

Aquest diumenge 4 de novembre, el Teatre-Auditori del Morell acollirà l'espectacle de màgia 'Amazing', que de la mà de la Maga Melanie i sota la direcció del reconegudíssim Mag Lari, oferirà trucs de gran qualitat que deixaran tothom bocabadat.

A més a més de la creativitat màgica del show, la jove Maga Melanie aprofita per reivindicar amb humor el paper de la dona en el món dels trucs de màgia i l'il·lusionisme, on sovint el gènere femení queda relegat a un paper secundari. D'aquesta manera, la mateixa artista se'ns presenta carregada d'intencions.

«Ja sé què esteu pensant... Una noia fa màgia? Doncs sí, s’ha acabat això de fer de partenaire i només sortir de les caixes. A partir d’avui seré jo qui faré aparèixer nois guapos, i seré jo que els talli per la meitat. No està bé que jo ho digui, però crec que si no veniu, perdreu una oportunitat de purpurina de veure com és possible una nova manera de fer màgia. Ja era hora que les dones trenquéssim estereotips! I ara us deixo que m’he de fer la manicura... Amazing, un espectacle molt Barbie!».

Tot plegat doncs una maga de cap a peus que relega l'home al paper secundari que fins ara havia estat el de la dona, en un show minimalista que no perd l'essència de la posada en escena dels grans espectacles.

Un show familiar que gaudiran petits, joves i grans, a preus molt assequibles; 3 euros l'entrada anticipada i 5 euros a taquilla, a partir d'una hora abans de l'inici de la funció.

2a edició del cicle 'Deprop'

L'actuació de la Maga Melanie és la quarta proposta de les sis que el cicle d'espectacles de petit format 'Deprop' està acollint el Teatre-Auditori del Morell. Una cita cultural que es consolida en el calendari morellenc i que enguany ha acollit i acollirà espectacles de teatre, màgia i titelles de gran qualitat.

D'aquesta manera ja s'han pogut veure les funcions 'Ales d'Ivori', de Premium Actors; 'El Pis', de la Companyia Mag Maiky; i 'La mà invisible', de Tornavís Teatre. I fins a principis de desembre encara es podran veure dues obres més: 'Roig, pèl-boig', de Mimaia Teatre el 24 de novembre; i 'Un conte de Nadal', a càrrec del Grup de Teatre la Sala del Morell.

La màgia de la Maga Melanie arriba al Morell
La màgia de la Maga Melanie arriba al Morell | cedida

Comentaris