Mor una persona durant la festa ‘rave’ il·legal de Perafort

L'home hauria perdut la vida als boscos propers a la nau industrial i tot indica que es tractaria d'un suïcidi
Una persona hauria perdut la vida durant la festa ‘rave’ il·legal que s’ha celebrat durant quatre dies en una nau industrial abandonada a Perafort. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, la persona s'hauria tret la vida al bosc que envolta el polígon on se celebrava la festa. La persona, que participava en la festa, s’hauria penjat, així que  tot indica que es tractaria d’un suïcidi, motiu pel qual no han transcendit més detalls del succés. 

La festa va començar el cap de setmana passat, hi va arribar a aplegar uns 5.000 assistents i el migdia d'aquest dimecres, 2 de gener, encara durava. L’alcalde de Perafort, Joan Martí Pla, va denunciar la celebració de la festa als Mossos d’Esquadra dilluns passat, 31 de desembre, qui van acudir el lloc dels fets per aixecar una acta administrativa a la persona responsable de la festa per no tenir permís per celebrar-la. A més, els Mossos han estat duent a terme diversos controls de drogues i alcohol als accessos de la nau industrial. Tot i la celebració il·legal de la festa i els controls d'alcohol i drogues, la policia catalana va optar per no desallotjar els assistents perquè suposaria un risc més gran.

Prop de 5.000 persones van assistir a la 'rave' de Perafort

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La festa 'rave' celebrada a Perafort entre els dies 30 i 2 de gener  va arribar a comptar amb l'assistència de prop de 5.000 persones. «Pel volum de cotxes que hi havia, calculo que hi devia haver unes 5.000 persones», ha dit l'alcalde del municipi, Joan Martí Pla. De mica en mica, els participants han anat marxant del lloc. Tot i això, aquest dijous, 3 de gener, alguns vehicles encara es trobaven estacionats al polígon industrial on ha tingut lloc la festa.

L'alcalde ha explicat que «caldrà esperar per valorar si l'espai ha quedat molt brut o no», però ha apuntat que «hem vist com algunes persones recollien brossa i la dipositaven en bosses». Tot i això, el batlle està convençut que «haurem de fer una batuda important perquè volem tenir els espais del municipi nets». 

L'Ajuntament de Perafort no ha rebut cap queixa veïnal per soroll

L'Ajuntament de Perafort no ha rebut cap queixa veïnal per soroll  durant la celebració de la festa 'rave' al polígon. «Ho devien sentir més des de Sant Salvador que des de Perafort. Les naus estan encarades a Tarragona i des del poble no s'ha sentit absolutament res», ha dit l'alcalde de Perafort a TarragonaDigital. 

La música de la festa va deixar de sonar ahir al matí, però aleshores la 'rave' es va traslladar a l'exterior. Els participants van obrir els seus vehicles i van començar a posar música. L'única trucada que va rebre l'Ajuntament de Perafort relacionada amb el volum de la música va ser d'un regidor dels Pallaresos. Segons va informar al consistori, la música se sentia des de la part més propera al poble de la urbanització Pallaresos Park. 

No hi ha hagut cap altre incident remarcable durant la festa

A la festa hi haurien assistit fins a 5.000 persones, que van arribar fins al lloc amb turismes, autocaravanes i furgonetes, des de punts de l'Estat espanyol i alguns també des de França, Itàlia, o Suïssa. D’altra banda, els Mossos d’Esquadra van explicar que la festa se celebrava en una nau industrial deshabitada i ubicada en un punt on no molestava els veïns de Perafort. Així doncs, a banda de la troballa del cos sense vida d'aquesta persona, que sembla que es tractaria d'un suïcidi,  no s'han donat a conèixer més incidents durant la celebració d'aquesta festa 'rave' il·legal que s'ha celebrat durant diversos dies en una nau industrial en desús del polígon industrial de Perafort.