Les persones transgènere podran escollir el nom a les targetes de transport públic de Tarragona

Mentre no puguin tramitar el canvi de nom al DNI, se'ls facilitarà poder decidir amb quin nom se senten identificades
Les persones transgènere podran escollir el nom per la seva targeta d'autobús de l'ATM Camp de Tarragona. | Consell Comarcal del Baix Penedès

 

Les persones transgènere podran escollir amb quin es volen identificar a les targetes d'autobús de l'ATM Camp de Tarragona. Així doncs, i mentre no puguin tramitar el canvi de nom al seu DNI, se'ls oferirà la possibilitat d'introduir en el seu carnet del transport públic el nom que decideixin. La iniciativa, que neix d'un conveni entre l'ATM i la Direcció General d'Igualtat de la Generalitat de Catalunya, s'engegarà el 15 de juliol. 

 

 

Les persones 'trans' podran escollir el nom de les seves targetes d'autobús

Les persones transgènere de la regió de Tarragona podran escollir el nom sentit de la seva targeta de transport públic. Serà gràcies a un conveni signat entre l'ATM Camp de Tarragona i l’acord que han subscrit els departaments de Territori i Sostenibilitat i de Treball, Afers Socials i Famílies. 

 

Les persones interessades podran sol·licitar l’emissió amb el nom sentit de les targetes de transport integrat de l’ATM Camp de Tarragona amb dades personalitzades a qualsevol de les targetes personalitzades que ofereix l’ATM. A partir del 15 de juliol ja es podran sol·licitar els canvis, que s'hauran de tramitar des de les oficines de l'ATM a la ciutat. 

 

Una iniciativa que vetlla per la igualtat i la llibertat sexual i de gènere

Aquesta iniciativa vetlla per la igualtat i la llibertat sexual i de gènere. Té com a objectiu garantir la igualtat efectiva de drets de ciutadania i col·laborar en la implementació de les polítiques per a la igualtat de tracte i no discriminació de les persones LGBTI. Així doncs, mentre no puguin tramitar el canvi de nom en els seus documents d'identitat, ja comptaran amb una targeta on s'hi inclourà el nom que decideixin.

 

També et pot interessar: