GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La llar d'infants del Morell «compleix somnis» per quart any consecutiu

El centre celebra aquest dissabte la seva jornada de portes obertes
El sorral va ser un dels «somnis» que va esdevenir realitat fa uns dies a la llar d'infants del Morell. | TarragonaDigital.com

 

Fa tan sols uns dies, la llar d'infants El Morell posava punt final a la quarta edició del projecte 'La llar dels somnis', una idea d'allò més original que permet millorar les instal·lacions del centre amb la participació de tota la comunitat educativa. La directora de la llar, Meritxell Grau, ha agraït un any més a «tothom que ha participat en el projecte» i ha encoratjat els pares dels alumnes a «continuar treballant en projectes tan genials com aquest».

 

Què és 'La llar dels somnis'?

Així doncs, es pot dir literalment que la llar d'infants El Morell compleix somnis. El projecte, que s'ha aplicat enguany per quart curs, consisteix en tres fases. En la primera, la comunitat educativa fa una pluja d'idees de «somnis» a realitzar en l'espai de la llar d'infants en forma de millora per a l'espai de la canalla. En la segona fase es trien els millors somnis en funció de la línia educativa del centre i, finalment, el passat dissabte, 6 d'abril, els somnis escollits es «feien realitat».

 

Fa uns dies, la comunitat educativa de la llar d'infants va posar-se a treballar per «fer realitat» els somnis. | TarragonaDigital.com

 

Dissabte, doncs, tots els implicats en la comunitat educativa de la llar d'infants El Morell van passar el matí materialitzant els somnis triats, que enguany van ser construir un sorral, una tenda 'tipi', un calendari d'aniversaris i unes cortines per a una aula.

 

La llar d'infants del Morell celebrarà la jornada de portes obertes el proper dissabte, 13 d'abril. | TarragonaDigital.com

 

Jornada de portes obertes a la llar d'infants del Morell, aquest dissabte

Aquest dissabte, 13 d'abril, serà novament d'activitat per al centre, ja que de deu del matí a una del migdia se celebra la jornada de portes obertes per a tothom que vulgui saber quin és el funcionament de la llar d'infants morellenca. El centre obre de dilluns a divendres de nou del matí a cinc de la tarda, amb opció de fer-ho fins a les sis segons la demanda, té tres línies (P-0, P-1 i P-2) i hi ha servei d'acollida i de menjador.

 

L'espai compta amb la línia educativa de l''infant actiu', estimulant l'aprenentatge de cada nen; i funciona amb parelles educatives: cada alumne té dos professionals de referència, amb atenció totalment individualitzada. A més, des d'enguany, la llar treballa amb zones d'ambient de lliure circulació: espais on cada nen, lliurement, escull on i amb qui relacionar-se en funció dels seus interessos: literari-musical, disfresses, gràfico-plàstic, joc simbòlic i zona de llums.

 

Les preinscripcions al centre seran del 13 al 24 de maig, telèfon 977 84 15 10, a llarinfants@morell.altanet.org o a la pàgina web.

 

També et pot interessar