El president de Repsol es reuneix amb els alcaldes del territori

Antonio Brufau ha visitat el Complex Industrial de Tarragona | La trobada ha servit per analitzar el present i futur de la companyia
El president de Repsol, Antonio Brufau, també s'ha adreçat als treballadors del Complex Industrial | TarragonaDigital.com

 

El president de Repsol, Antonio Brufau, ha aprofitat una visita institucional al Complex Industrial de Tarragona aquest dijous, 7 de març, per reunir-se amb els alcaldes de tots els municipis tarragonins on el gegant petroquímic té instal·lacions industrials en funcionament. A la trobada, Brufau ha refermat el compromís de la companyia amb el complex de Tarragona, ha volgut compartir els reptes més importants als quals s'enfronta Repsol i ha realitzat una diagnosi sobre el present i el futur de l'empresa.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

A més, el president de Repsol també s'ha reunit amb un ampli grup de treballadors del Complex Industrial de Tarragona, en una trobada que ha servit per exposar l'estratègia de la companyia, intercanviar informacions i punts de vista sobre la realitat laboral en el cas de Tarragona i posar al dia qüestions d'interès per a la companyia i els treballadors.

El pròxim dissabte 16 de març, nova Plantada Popular al Francolí

La trobada ha estat amb els alcaldes de tots els municipis on Repsol té instal·lacions | TarragonaDigital.com

L'activitat de Repsol al territori va més enllà de l'àmbit empresarial i productiu. El pròxim dissabte 16 de març tindrà lloc la vuitena edició de la cèlebre Plantada Popular a tocar del riu Francolí, una iniciativa conjunta a càrrec de la Fundació Repsol i de l'Associació Aurora. En total, es plantaran un total de 1.500 noves vegetacions.

La Plantada té una intencionalitat mediambiental, però també social. Diversos joves amb discapacitat de la Fundació Aurora són qui s'encarregaran de preparar el terreny per a la plantada, i del posterior manteniment de les plantes durant un termini de vuit mesos. Des que es va posar en marxa el 2012, més de 4.400 persones han participat en l'activitat, i el 80% de les noves vegetacions ha aconseguit sobreviure.

També et pot interessar

"AGENDA: Arriba el Carnaval a Constantí amb molts actes!" "L'il·lustre personatge de Vilallonga del Camp que va revolucionar el món de la cirurgia"