El Morell es prepara per celebrar un Carnaval ple de gresca i xerinola

La celebració començarà el dia 1 de març i s'allargarà fins al dia 3, oferint un cap de setmana replet de diversió
La gran rua de Carnaval es celebrarà el dissabte a la tarda | Cedida

 

Aquest cap de setmana, el Morell es prepara per acollir una de les seves festes preferides, el CarnavalDe l'1 al 3 de març al municipi només hi haurà festa, diversió i moltes disfresses. Tant petits com grans sortiran al carrer i, amb les seves colles, gaudiran d'uns dies d'allò més esperats per la majoria. Escoles, agrupacions i habitants del municipi es preparen durant mesos perquè la jornada sigui tot un èxit.

Els més petits seran els encarregats d'engegar la festa, desfilant a la rua de la llar d'infants i l'Escola Ventura Gassol el divendres a la tarda. La seguirà un berenar infantil i la Petita Festa del Carnaval, celebrada al Pavelló Municipal. Per poder obtenir el berenar, serà necessari presentar un tiquet gratuït, que es podrà obtenir els dies 25 i 26 de febrer a l'AMPA de l'escola Ventura Gassol en l'horari de 9.00 a 11 hores i de 15.00 a 16.30 hores, o al Centre Cultural del municipi.

Sopar de Carnaval del Morell | Cedida

 

Ja amb els motors escalfats, dissabte arriba la gran festa, la gran rua de Carnaval. Els carrers del Morell s'ompliran de música i color amb aquesta desfilada tan desitjada per tots. Sa Majestat el Rei Carnestoltes coronarà l'acte i serà l'encarregat, un any més, de lliurar tots els premis pertanyents. Posteriorment, un sopar popular i la revetlla al Pavelló Municipal seran els encarregats de donar fi al dia.

Però la festa no haurà acabat. Diumenge se celebrarà la Festa del Confeti, en la que incomptables quantitats de color inundaran la plaça de la Font del municipi tarragoní. Posteriorment, ara ja si, es donarà per finalitzada la festivitat amb la crema del Rei Carnestoltes i es començaran a escalfar motors pel Carnaval vinent.

Programa actes Carnaval el Morell 2019

Divendres 1 de març

— 15.30 hores. Rua de la Llar d'infants i de l'Escola Ventura Gassol

— 16:30 hores. Berenar infantil

— 17:00 hores. Petita Gran Festa de Carnaval

Dissabte 2 de març

— 18.30 hores. Rua de carnaval amb les comparses i carrosses.

— 21.00 hores. Sopar de Carnaval. Més informació al Centre Cultural

— 22:30 hores. Revetlla de Carnaval amb Disco Mòbil.

Diumenge 3 de març

— 17.00 hores. Festa del Confeti

"Noves mesures als municipis del Tarragonès per evitar incendis forestals" "AGENDA: Tot a punt per a la 32a edició dels Tres Tombs de Constantí"