Vilallonga viurà un Carnaval 2020 carregat de premis a l'originalitat

El municipi del Tarragonès celebrarà el Carnaval els dies 21 i 22 de febrer amb una gran rua, balls, premis i un sopar popular
Carnaval Vilallonga del camp 2019 | Àngel Ullate

El Carnaval de l'any passat a Vilallonga del Camp va ser tot un èxit de participació. A la rua van desfilar-hi més de 300 persones i va destacar per la gran diversitat de disfresses originals. Aquest any, des de l'Ajuntament de la vila preveuen que serà igual o millor. És per això, que han preparat un seguit d'actes per gaudir d'aquests dies de disbauxa que tothom espera amb gran il·lusió.

El cap de setmana començarà el divendres 21 de febrer amb la rua escolar que tindrà lloc a l'Escola Pere Virgili i Llar d'Infants Patufet a un quart de quatre de la tarda. On els més menuts podran desfilar amb les seves disfresses; la diversió i les rialles estaran assegurades.

La rua i el sopar els actes més esperats

El dissabte 22 arriba el plat fort de la festa un dia complet ple d'actes per a totes les edats. A dos quarts de dotze del matí hi haurà un ball infantil que consistirà amb una discoteca amb animació al Centre Recreatiu. A les sis de la tarda, començarà la rua de Carnaval, l'acte més esperat i destacat del cap de setmana. On carrosses i comparses desfilaran pels carrers del municipi al ritme de la música, acolorint els carrers amb confeti, plomes i disfresses vàries amb molta originalitat. Aquesta tindrà lloc a l'inici de l'Avinguda Catalunya (Ctra. de la Selva).

Carnaval de Vilallonga del Camp | Gerard Martí

  

Una nit de premis per acabar la festa

Un cop acabada la rua l'Ajuntament de Vilallonga del Camp també organitza el ball de tarda amb Dj i el sopar popular al Centre Recreatiu en què els participants de la rua podran acabar la festa. El menú d'adults valdrà 10 euros i l'infantil, 6,50 euros.

  

Després de sopar es farà l'entrega de cinc grans premis per a disfressa individual, en parella, carrosses, comparses i grups. El Jurat del concurs de les disfresses és el mateix públic i el veredicte serà per votació popular mitjançant una butlleta de votació que es repartirà entre el públic durant la rua. Cada cap de colla també votarà a altres carrosses i comparses.

"🔴ATENCIÓ: Els ajuts per a l'habitatge i els lloguers pugen a TGN durant l'any 2019" "🌱Els estudiants convertiran l'Institut del Morell en un museu sostenible"