Ja es pot projectar publicitat a la Sala de Cinema del Centre Recreatiu de Vilallonga del Camp

Ha entrat en vigor la taxa reguladora de la prestació del servei de publicitat al cinema municipal
El Cinema del Centre Recreatiu de Vilallonga del Camp ja accepta publicitat des de l'1 de gener | Josep Martí
 

Des del passat 1 de gener de 2020, les empreses que ho vulguin podran projectar publicitat a la Sala de Cinema del Centre Recreatiu de Vilallonga del Camp. Els anuncis comercials s'emetran abans que comenci la projecció de la pel·lícula que estigui programada, a més, després dels anuncis, també s'emetran els tràilers corresponents com es feia fins ara. 

Els interessats poden fer dos pagaments diferents i s'han de dirigir a l'Ajuntament 

Totes les persones que estiguin interessades a emetre publicitat a la sala de cinema de Vilallonga podran escollir entre dues modalitats diferents. D'una banda, hi ha l'opció d'escollir fer un pagament d'una taxa per temporada, és a dir, de setembre a juny, amb un cost de 240 euros. O bé, es pot escollir pagar una altra taxa que comptarà per tram de minut, amb un cost de 10 euros. Si es vol projectar un anunci al cinema, la persona interessada s'haurà de posar en contacte amb l'Ajuntament de Vilallonga del Camp. 

Aquestes taxes han quedat fixades en l'ordenança fiscal número 45, que inclou la prestació del servei de publicitat al cinema municipal. La modificació de l'ordenança es va aprovar durant la sessió ordinària del ple municipal del passat 24 de setembre de 2019. La moció va entrar en vigor el passat 1 de gener després que se superessin tots els tràmits legals. 

Vilallonga del Camp, un municipi pioner en el món del cinema a les comarques tarragonines

El municipi de Vilallonga del Camp és una de les poques poblacions del Camp de Tarragona que compta amb una sala municipal on es projecten les últimes estrenes cinematogràfiques de la cartellera. Això és gràcies a un modern equip digital de projecció. A més, des de fa tres anys disposa de l'únic Museu del Cinema que hi ha a les comarques del Camp de Tarragona. 

També et pot interessar:

"🎭AGENDA: Els espectacles de la temporada teatral del Teatre Auditori del Morell!" "❗ Reclamen aturar la «criminalització de jovent i professors» per la denúncia a l'IES Morell"