Un robatori amb força als Pallaresos acaba en persecució i un mosso ferit

Els fets van tenir lloc dijous a la urbanització Jardins Imperi, on també es van produir dues temptatives de robatori | Els lladres van acabar fugint
Un mosso va resultar ferit durant la persecució a peu d'uns lladres als Pallaresos, | Twitter (@mossos)

Un mosso va resultar ferit aquest dijous als Pallaresos (Tarragonès) durant una persecució a peu d'uns lladres, que van acabar fugint. Els fets van tenir lloc a la urbanització Jardins Imperi. Diversos veïns van alertar els Mossos d'Esquadra de la presència d'uns individus que intentaven entrar en alguns habitatges. En un d'ells van perpetrar un robatori amb força i dos més van quedar en temptativa. El cos policial es va desplaçar fins al lloc amb agents ARRO i de Seguretat Ciutadana. 

Un robatori amb força i dues temptatives als Pallaresos

Aquest dijous a la tarda els veïns de Jardins Imperi van alertar els Mossos d'Esquadra de la presència de lladres a la urbanització. Els individus van perpetrar un robatori amb força i dues temptatives. Agents ARRO i de Seguretat Ciutadana del cos autonòmic es van desplaçar fins al lloc i van detectar la presència dels delinqüents en un vehicle. 

La persecució va acabar al carrer Bages dels Pallaresos, una via sense sortida on els lladres van abandonar el seu vehicle. | Google Maps

Els lladres van iniciar la fugida en veure els agents. Quan van arribar al carrer Bages, que no té sortida, van haver d'abandonar el vehicle per seguir a peu. Va ser en aquest moment quan un dels mossos va patir una caiguda i va resultar ferit. Els individus haurien robat un altre vehicle per continuar la seva fugida, que finalment van aconseguir. 

Els Mossos d'Esquadra es troben investigant el cas, atès que no van poder seguir els lladres

"🌞El Morell bonificarà els veïns que instal·lin plaques solars" "🎉AGENDA: Vilallonga del Camp celebra la seva Festa Major d'hivern"