GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Sara Muñoz, la canongina que participa a MasterChef

La nova concursant del 'reality 'culinari es va presentar amb una romescada
Sara Muñoz, de la Canonja, participarà en la setena edició de MasterChef | RTVE

 

El talent culinari més vist de la televisió estatal torna a endinsar-se a les cases des d'aquest dimarts i ho fa amb un al·licient per a tots els tarragonins i tarragonines, ja que hi haurà una concursant de la regió. Sara Muñoz, de la Canonja, participarà en la setena edició de MasterChef, després de passar un procés de selecció amb més de 25.000 participants presentats. 

 

Sara Muñoz, d'enginyera mecànica a concursant de MasterChef

«Deixaries la feina per un treball relacionat amb la cuina?», això li preguntava la jurada del talent Samantha Vallejo-Nágera mentre Sara Muñoz estava cuinant el seu plat per entrar al talent culinari i la canongina va respondre un sí, amb molta contundència.

 

La canongina va presentar-se a MasterChef amb una romescada sota el nom de «Mar de la Terra» | RTVE

 

Amb uns estudis d'enginyeria mecànica i un treball relacionat amb allò que li ha dedicat moltes hores per cursar la carrera, Sara Muñoz ha decidit deixar-ho tot per enfrontar-se al repte que suposa MasterChef

 

«Una romescada meravellosa», declarava Pepe Rodríguez per donar-li el seu sí per entrar al concurs. Però se'n va endur una de cal i una d'arena, ja que Jordi Cruz va dir que no, després de tastar el seu plat. Finalment, Samantha va ser qui va decidir l'accés de Sara Muñoz al concurs entregant-li el davantal blanc.

 

Jordi Cruz, Pepe Rodríguez i Samantha Vallejo-Nágera van tastar el plat de Sara Muñoz | RTVE

 

Una de les novetats d'aquesta setena edició de MasterChef és el concurs per equips i la canongina havia d'escollir entre Samantha i Pepe. La seva elecció va ser el xef del Restaurant El Bohio, de Illescas. 

 

Primers guanyadors de la prova d'exteriors

El primer pas de la concursant pel talent culinari de TVE ha estat el millor possible. L'equip blau, format pels concursants que van triar a Pepe Rodríguez, van ser els guanyadors de la primera prova d'exteriors de MasterChef. Això va permetre a Sara Muñoz quedar exempta de la primera prova d'eliminació del talent culinari.