Sessió de cinema a Vilallonga per recaptar diners per la Riuada Solidària al Francolí

La Sala de Cinema Centre Recreatiu reproduirà la pel·lícula 'Maléfica: Maestra del Mal'
La sala de cinema Centre Recreatiu de Vilallonga del Camp reproduirà la pel·lícula 'Maléfica: Maestra del Mal' | Twitter / @DisneySpain

La Riuada Solidària pels aiguats ha arribat en molts llocs del territori que han volgut aportar el seu granet de sorra per ajudar a tots els afectats. Sota el nom de 'Riumuntada' han estat moltes les activitats que s'han programat per aquest cap de setmana. Així mateix, el municipi de Vilallonga del Camp ha organitzat dues sessions de cinema de caràcter solidari. 

Aquest diumenge 24 de novembre, a la sala de cinema Centre Recreatiu del municipi del Tarragonès es reproduirà la pel·lícula 'Maléfica: Maestra del Mal', protagonitzada per Angelina Jolie que encarna el personatge de Disney. El film es passarà en dues sessions: la primera serà a les 17 hores de la tarda i la segona a les 19.15. 

El preu de l'entrada serà de 4,5 euros i tota la recaptació que s'aconsegueixi en les dues sessions anirà destinada a la Riuada Solidària al Francolí. 

"❗El Morell obre la porta a què els veïns decideixin part dels pressupostos municipals" "🎭AGENDA: Uns dels titelles més antics d'Europa al Morell amb el Festival Guant"