El Sopar de les estrelles reuneix un centenar de persones al Morell

La festa arriba en la recta final d’un estiu molt festiu, que encara té en la programació festes de carrer i els actes dels Dijous d'Estiu
En la recta final de l'estiu, s'ha celebrat el Sopar de les Estrelles. | Cedida

 

Com és habitual en el calendari estiuenc del Morell passat el gruix d'activitats i actes de juliol i agost, aquest dissabte 17 d'agost, s'ha celebrat una nova edició del Sopar de les estrelles a la Rambla Joan Maragall. Organitzada per l'Associació de Jubilats i Pensionistes del municipi amb el suport de la regidoria de Benestar Social, va reunir un centenar de persones en una nit que en paraules de la mateixa regidora de Benestar, Maria Jesús Valldosera, va ser «més animada que altres anys».

 

La festa va començar a les nou del vespre amb un sopar de menú i es va allargar fins ben entrades les dues de la matinada, en una nit a la fresca molt agradable amb música i ball en què «moltes persones després de sopar no van dubtar a deixar-se endur pel ritme de la música i van ballar una bona estona». 

 

Els presents a la festa van gaudir de la fresca i la música de la nit. | Cedida

 

Encara queden propostes dels Dijous d'Estiu a la programació

La cita d’estiu de l’Associació de Jubilats i Pensionistes del municipi arriba en la recta final d’un estiu molt festiu al Morell, que comprèn activitats tan exitoses com la Festa de la Granja, l’Apatapa o la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén. Tot i això, encara queden algunes activitats per acabar de gaudir dels dies de vacances i calor abans de tornar a la rutina, com les propostes culturals dels Dijous d’estiu o les pròximes festes de carrer.