Imatge d'arxiu del Teatre Auditori del Morell

El Teatre Auditori del Morell reobrirà amb l'espectacle 'Imparables' del Quartet Mèlt

Serà la primera funció a l'equipament cultural des de l'inici de la pandèmia

La cultura tornarà a habitar el Teatre Auditori del Morell a partir d'aquest divendres, 25 de setembre, quan tornarà a obrir les portes des de l'inici de la pandèmia provocada per la Covid-19. Els encarregats de reobrir l'auditori seran el Quartet Mèlt, que portaran el seu espectacle 'Imparables'. Aquest concert ja estava programat pel passat 28 de març, però es va haver d'ajornar. 

En aquesta funció, el Quartet Mèlt ofereix un viatge musical en el temps que portarà el públic des de principis del segle XX fins avui dia. A partir de diferents escenaris històrics, com els cabarets dels anys 20, la Barcelona republicana, la visita dels Beatles o els Jocs Olímpics, entre d’altres, presentaran un espectacle amb bona música, humor i tendresa.

El concert començarà a les 21 hores, durarà aproximadament 90 minuts i està dirigit a tots els públics. Aquelles persones que vulguin assistir-hi poden comprar l'entrada anticipada per 10 euros trucant al telèfon del Centre Cultural del Morell, el 977 84 21 76, o bé el mateix dia de la funció a les taquilles, per 12 euros. 

Mascareta, gel hidroalcohòlic, distància i entrades i sortides esglaonades

La reobertura del Teatre Auditori del Morell està prevista amb totes les mesures de seguretat per a la prevenció de contagis. Els espectadors hauran de dur la mascareta tota l'estona, se'ls realitzarà un control de la temperatura i s'hauran de posar gel hidroalcohòlic abans d'entrar a l'auditori. A més, s'haurà de respectar la distància de seguretat amb la resta de persones.

De moment, l'aforament del teatre és del 50% i hi ha 190 seients disponibles. A més, l'entrada i sortida del recinte es farà de manera esglaonada: es començarà a entrar mitja hora abans de l'inici de l'espectacle i es faran entrades cada deu minuts. Per sortir, els espectadors de les butaques de la 1 a la 10 sortiran per l'esquerra de platea i per la porta principal del teatre, mentre que els de les butaques de l'11 a la 20, sortiran per a dreta i per la porta que dona al carrer Desprats. El públic assegut a l'amfiteatre sortirà per la porta lateral que dona al primer pis del Centre Cultural. 


Comentaris