La delegada del Govern, Teresa Cunillera, visitarà la Canonja aquest divendres

Cunillera coneixerà el municipi de la Canonja un mes després de la seva visita a Terres de l'Ebre
Imatge d'arxiu de la delegada del Govern d'Espanya a Catalunya, Teresa Cunillera | TarragonaDigital.com

 

La delegada del Govern d'Espanya a Catalunya, la socialista Teresa Cunillera, visitarà aquest divendres 14 de desembre el municipi de la Canonja. El consistori farà públic, segons les seves previsions, el programa de la jornada dijous 13. Es tracta de la segona visita de Cunillera a la província en poc més d'un mes. Cal recordar que a meitats de novembre va conèixer, de la mà del subdelegat del Govern a Tarragona, el tortosí Joan Sabaté, algunes de les inversions de l'Estat en les comarques de l'Ebre.

 

Així mateix Cunillera visitarà la Canonja, el municipi regit pel primer secretari dels socialistes del camp de Tarragona, l'alcalde canongí Roc Muñoz, una setmana abans del consell de Ministres del govern espanyol a Barcelona, consell de Ministres pel qual ja s'han anunciat concentracions de protesta de tota mena. És de preveure que, en clau local, i atenent al fet que el polígon químic de Tarragona està dins el terme municipal de la Canonja, que la màxima representant del govern espanyol a Catalunya faci algun tipus de referència a la recent aprovació de les xarxes tancades. 

 

La CUP de la Canonja no rebrà Cunillera

Aquesta tarda de dimecres, 12 de novembre, la CUP de la Canonja, amb un representant al consistori canongí, el regidor Joan Pons, ha fet públic, mitjançant una piulada al seu compte de 'Tuiter', que declinen «la invitació per rebre a la delegada». Segons els anticapitalistes es tracta «de la representant d'un Estat que ha deixat de representar-nos i que a més ha reprimit, i reprimeix, el dret a l'autodeterminació». 

 

"Xarxes socials, privadesa de dades i manipulació de la democràcia, els reptes del món digital" "Vilallonga del Camp es bolca en La Marató de TV3"