GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Confinats i en quarantena els tres gossos perillosos que van atacar mortalment un Yorkshire al Catllar

Els animals, de moment, no poden sortir de casa | Les mesures han estat decretades pel Departament de Salut de la Generalitat
Els veterinaris no van poder fer res per salvar la vida del Yorkshire, malferit al Catllar | Sonia Jordà

 

 

Tres gossos potencialment perillosos es troben confinats a casa dels seus amos després que ataquessin el passat dimarts, 11 de febrer, dos cans al municipi del Catllar, al Tarragonès. Malauradament, una de les mascotes, un Yorkshire terrier, va morir arran de l'agressió i l’altre gos, un Spaniel bretó, va resultar ferit.

 

Segons ha informat l’Ajuntament del Catllar, els animals atacants estan ara tancats i en quarantena decretada pel Departament de Salut de la Generalitat, i amb vigilància periòdica per controlar que no incompleixin l’ordre de confinament. Hi ha un expedient obert pel cas.

 

 

La propietària dels animals agredits, ferida

Sonia Jordà, propietària dels animals que van rebre l’agressió, també va resultar ferida en una mà mentre intentava salvar les seves mascotes. Els fets, concretament, es van produir al camí de l’Ardenya. Els gossos atacants, per la seva part, no anaven lligats ni duien morrió, i la seva responsable no va poder fer res per aturar-los. Ha estat denunciada administrativament per no complir amb les ordenances municipals.

 

 

 

Jordà, decidida, exigeix mesures

Alhora, els Mossos d’Esquadra també van comprovar que els animals catalogats com a potencialment perillosos no duien el xip obligatori ni tampoc estaven censats. La propietària de les mascotes agredides ha dut a terme una reivindicació activa a les xarxes socials —amb diversos vídeos i reclams, com el que es pot veure en aquesta notícia— on critica la inacció del consistori i exigeix mesures per controlar la tinença d'aquests animals.

 

 

També et pot interessar