EN DIRECTE

Petita treva del temporal Glòria, amb pluja sostinguda però menys abundant

Vilallonga del Camp acull la 20a edició del 'Fot-li Gasto' amb Zoo com a cap de cartell

Els principals concerts seran el divendres 5 d'octubre a partir de les 23.30 h.
Zoo en concert | Zoo

 

 

La vintena edició del festival Fot-li Gasto de Vilallonga del Camp, se celebrarà el divendres 5 d'octubre a partir de dos quarts de dotze de la nit. L'artista emergent Suu obrirà els concerts, seguida dels valencians Zoo, guanyadors del premi Enderrock al millor videoclip de l'any, i sens dubte, la gran aposta del festival; tancaran el festival el grup Bemba Saoco i finalment els vilallonguins PD Hobbits.

 

Autogestionat i organitzat per l'Associació de Jóvens de Vilallonga del Camp i amb la col·laboració de l'Ajuntament del municipi, el festival de música Fot-li Gasto se celebra anualment el primer divendres d'Octubre coincidint amb la festa de la Fira i la Setmana Cultural que es realitza a la població. Des del 1.999, sempre ha estat un festival gratuït, i ha comptat amb els grans grups del panorama musical català, com La Pegatina, Bongo Botrako, Dr. Prats, Strombers, Brams, Pirat's Sound Sistema, entre d'altres.

 

Un poble petit amb un festival gegant

Una aposta musical doncs que tot i néixer en un municipi petit de poc més de 2.000 habitants, s'ha sabut guanyar un espai entre els festivals de les grans ciutats i atrau públic de tot el Camp de Tarragona i més enllà.

 

L'organització de la 20a edició del festival ha aplegat les diferents generacions organitzadores del festival, i al llarg de l'any s'han anat fent diferents esdeveniments i activitats per petits i grans per aconseguir finançament per celebrar per la porta gran aquest aniversari.

 

En aquest context i per fer una mica més gran la festa, el cap de setmana anterior al Fot-li Gasto en si, dissabte 29 de setembre, es farà una prèvia del festival, amb un sopar popular de sis euros que comptarà amb les actuacions musicals de Carles Bleda i Fenya Rai.

 

Suu s'ha consolidat com una de les promeses catalanes més seguides del moment | CEDIDA