'Música, maestro!' de Xavier Deltell, arriba al Morell

L'humorista lleidatà actuarà dijous a les deu del vespre al Centre Cultural
'Música, maestro!' cartell promocional | Cedida

   

El lleidatà Xavier Deltell, actor, presentador de televisió i veterà humorista, actuarà el pròxim dijous 23 d'agost a les deu de la nit davant del Centre Cultural del Morell.

 

Deltell, conegut per les seves nombroses participacions en la televisió estatal en programes com 'Crónicas Marcianas', '¿Cantas o qué?' o 'Mira quién baila', acumula una llarga carrera en actiu des que, el 1975, va començar a treballar a la Cadena Cope. Una carrera meteòrica que ara el retorna a casa en aquest espectacle proper i allunyat dels grans mitjans als quals està acostumat.

 

El monòleg-espectacle 'Música, maestro!' repassa en clau d'humor cançons, balls i programes televisius del passat, així com nadales i cançons infantils, tot extraient-ne missatges ocults en un marc d'improvisació i gestualització constant, que cerca també la complicitat i interacció dels assistents. Un públic que, sens dubte, passarà una bona estona rient, cantant i ballant amb l'artista.

  

Primera edició del cicle cultural 'Dijous d'estiu' al Morell

Aquesta primera edició del cicle, concentrada als dijous del mes d'agost, ha estat programada per la regidoria de Cultura, Festes i Joventut de l'Ajuntament del Morell i ja ha comptat amb la projecció de la pel·lícula 'Coco', el passat 16 d'agost. Totes les activitats són gratuïtes i de caràcter divers per atraure públic de totes les edats.

 

El dijous, 30 d'agost, també davant del Centre Cultural del poble, s'espera l'actuació d'Olla Barrejada, el grup d'havaneres més antic de la demarcació de Tarragona i, el 6 de setembre, el grup Stromboli Jazz Band, que va haver de suspendre l'inici del cicle per les fortes pluges, clourà els 'Dijous d'estiu' als jardins de l'ajuntament.

 
El concert de jazz tancarà els 'Dijous d'estiu' als jardins de l'ajuntament. | Cedida

 

El Morell consolida un estiu de propostes i activitats

Des de la fi d'una Festa Major de rècord el passat mes de juliol, on segons fonts municipals es va comptar amb la participació d'un miler de persones al sopar popular i d'unes sis mil persones al 'Concert Jove', el municipi consolida un estiu de propostes i activitats que atrauen tant morellencs com forans.

 

La novetat del cicle 'Dijous d'estiu' n'és una mostra, però també la posada en marxa ara fa dos anys del 'Programa per al foment de les festes al carrer' que pretén recuperar els sopars populars a la fresca dels veïns dels diferents carrers del municipi. En aquest context, el dissabte 11 d'agost els veïns del carrer de Sant Antoni van organitzar un sopar a la fresca amb música en directe que va comptar amb la participació de prop d'un centenar de persones. En la mateixa iniciativa s'esperen unes 'festes al carrer' intenses, de l'1 al 7 de setembre.

 

No menys participatiu va ser el 'Sopar de les estrelles' que, el passat dissabte 18 d'agost a la Rambla Joan Maragall, va comptar amb unes 150 persones, una activitat organitzada per l'Associació de Jubilats i Pensionistes del Morell. Tot plegat una mostra més d'un seguit de propostes i activitats completes que, ajuntament i veïns, consoliden i fan atractives any rere any. 

 

'Sopar de les estrelles' del passat dissabte | Ajuntament del Morell

 

"S'ensorra part del sostre de l'edifici modernista de la plaça Domingo de l'Argilaga" "Cent cinquanta persones gaudeixen del 'Sopar de les Estrelles' al Morell"