GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Xavier Marcos, escollit com a candidat a l’alcaldia per Independents dels Pallaresos

Va ser escollit com a alcaldable pel 83% dels vots en unes primàries obertes a la ciutadania
L'alcaldable per IP, Xavier Marcos (a la dreta), amb Samuel Urbano, l'altre candidat, durant les primàries. | cedida

 

Xavier Marcos serà el candidat a l’alcaldia per l’agrupació Independents dels Pallaresos (IP) en les pròximes eleccions municipals del 26 de maig. La formació va decidir-ho aquest diumenge, 10 de març, a través d’unes primàries obertes a tots els ciutadans dels Pallaresos. Durant aquest procediment de primàries s’hi va poder presentar qualsevol empadronat al municipi, i van poder votar els pallaresencs de més de 16 anys.

 

A les primàries s’hi van presentar dos candidats, Xavier Marcos, l’actual regidor d’Urbanisme, Serveis i Mobilitat de l’Ajuntament dels Pallaresos; i Samuel Urbano, actual secretari de la formació política i graduat en Dret. Els dos candidats es van dirigir als assistents per demanar la seva col·laboració i participació en «aquest procediment tan transparent i participatiu». Marcos i Urbano coincideixen en la necessitat i utilitat d’un partit com Independents pels Pallaresos, «una formació 100% municipalista on el que realment importa són els veïns i veïnes del municipi».

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

L'altre candidat, Samuel Urbano, serà el número dos

Després del procés de votació, Xavier Marcos va sortir escollit per ser l’alcaldable d’Independents dels Pallaresos, amb un 83% dels vots. Per la seva banda, Samuel Urbano va obtenir el 17% dels vots. En total, van votar 30 persones. Marcos es va endur 25 vots, mentre que Urbano en va obtenir 5. Xavier Marcos va declarar que «la llista d’IP, un cop més, serà oberta a tots els vilatans, i el nostre esforç es centrarà únicament en treballar per i per al poble dels Pallareos». L’alcaldable, a més, va anunciar la seva intenció d’integrar el segon candidat a les primàries, Samuel Urbano, com a número dos de la llista electoral, «com a reconeixement per la seva tasca en aquests anys, la seva formació acadèmica i el seu esperit de lluita vers el partit».

 

Les primàries es van celebrar aquest diuemenge, 10 de març. | cedida