Abusos a menors i agressió amb arma blanca en una mateixa nit a Tivenys, al Baix Ebre

Els fets van tenir lloc durant el tradicional Ball de Quintos de la localitat
Abusos a menors i agressió amb arma blanca en una mateixa nit a Tivenys, al Baix Ebre | Mossos d'Esquadra

 

La nit de dissabte i matinada de diumenge, 30 de juny, Tivenys va patir una nit complicada, amb dos detinguts per un delicte d'abusos sexuals a menors i un altre per lesions amb arma blanca, segons ha avançat Ebredigital.cat i ha confirmat aquest mitjà.

 

Els fets, que no estarien relacionats, es van produir un cop acabat el tradicional Ball de Quintos, al voltant de les quatre de la matinada, quan dos joves d'origen estranger es van dirigir a un grup de noies, menors d'edat, i els van fer tocaments. Mentre que paral·lelament, una discussió entre dos joves veïns de Tivenys i Xerta, va acabar amb el xertolí clavant una ganivetada a l'estómac del tivenysenc.

 

 

 

«Ambient molt alterat i poca seguretat»

Veïns del municipi del Baix Ebre, apuntaven al mitjà digital ebrenc que «hi havia un ambient molt alterat i poca seguretat, amb més de 200 joves presents»; motiu pel qual ells mateixos van decidir avisar als Mossos d'Esquadra.

 

Quan els agents es van personar al lloc dels fets i van ser alertats dels presumptes abusos sexuals al grup de noies, van procedir a la detenció de dos individus de 21 i 25 anys, que tanmateix, van intentar fugir. Mentre eren perseguits pels Mossos, un dels delinqüents va fugir per la façana d'un edifici, d'on va caure i es va ferir els turmells, havent de ser traslladat a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Finalment ambdós van ser detinguts acusats d'un delicte d'abusos sexuals a menors.

 

A prop de la tragèdia

D'altra banda, els Mossos van haver d'intervenir també en una agressió amb arma blanca que va tenir lloc a prop del succés anterior. Segons apunten les fonts policials, una discussió entre dos joves va acabar en l'apunyalament d'un d'ells, que va rebre una ganivetada «a l'estómac». Una agressió que podria haver acabat en tragèdia però que «per sort», no va afectar cap òrgan vital.

 

La víctima va ser traslladada immediatament a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, mentre que l'agressor, va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'agressió amb arma blanca.