Bolca un cami贸 a l'autopista AP-7 a l'Aldea

L'incident ha succe茂t a les 13.18 d'aquest dimarts 3 de setembre
Bolca un cami贸 carregat de bigues de ferro a l'AP-7 a l'Aldea | Bombers

 

Ensurt aquest migdia a l'autopista AP-7 al seu pas per l'Aldea quan un cami贸, el qual transportava ferros, ha bolcat. En conseq眉猫ncia d'aquest accident, s'han activat els Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emerg猫ncies M猫diques (SEM). Un carril ha quedat tallat al tr脿nsit a causa del vehicle bolcat. 

 

 

El cami贸 transportava ferros

El servei d'emerg猫ncies ha rebut l'av铆s d'aquest accident quan passaven pocs minuts d'un quart de dues del migdia. El vehicle pesant s'estava incorporant a l'autopista AP-7, al seu pas pel municipi de l'Aldea, al Baix Ebre, quan ha bolcat. L'accident ha succe茂t al punt quilom猫tric 319 en direcci贸 Tarragona. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

 

De resultes de l'incident, el cami贸 ocupava un dels carrils de la carretera, el qual ha quedat tallat, per貌 es podia circular amb normalitat pel carril que ha quedat lliure. En bolcar, el vehicle, que transportava ferro, ha perdut part del combustible en bolcar.