EN DIRECTE

Tota la informaci贸 del coronavirus a la demarcaci贸 de Tarragona

Injecci贸 d'1,3 MEUR per millorar el tram de l'R16 entre Tortosa i l鈥橝ldea

Les obres duraran entre tres i quatre mesos i tindran un cost d'1,3 milions d'euros
Adif adjudica les obres de millora del ramal ferroviari entre l'Aldea i Tortosa i de l'estaci贸 de tren per 1,3 MEUR | Google Maps

 

L鈥橝dministrador d鈥橧nfraestructures Ferrovi脿ries (Adif) ha adjudicat les obres de millora del ramal ferroviari entre Tortosa i l鈥橝ldea, al Baix Ebre, per on circulen els serveis de la l铆nia R16 de Rodalies. L'adjudicaci贸 茅s per un pressupost global de gaireb茅 1,3 milions d'euros i inclou dos contractes. El primer suposa la renovaci贸 de la via de tren, amb la instal路laci贸 d鈥檜n nou carril en els m茅s de tretze quil貌metres de tram i la substituci贸 de m茅s de 3.000 travesses.

 

El pressupost de les obres, adjudicades a Tecsa Empresa Constructora, 茅s de 815.000 euros i s鈥檋a establert un termini d鈥檈xecuci贸 de quatre mesos. L'altre contracte, adjudicat a Comsa, 茅s per renovar les vies de l'estaci贸 de Tortosa, amb un pressupost de 485.000 euros i un termini de tres mesos. Segons Adif, amb aquestes millores es pret茅n 芦millorar l'explotaci贸 ferrovi脿ria i reduir la probabilitat d'incid猫ncies禄.

 

L'objectiu 茅s dotar les instal路lacions d'芦貌ptims par脿metres geom猫trics per garantir una adequada prestaci贸 de l'explotaci贸 ferrovi脿ria禄, s'afegeix des d'Adif. A l'estaci贸 de Tortosa, les obres consistiran en una substituci贸 de carril i de travesses, l'adequaci贸 dels canvis d'agulles i la instal路laci贸 de quatre aparells de dilataci贸. Des d'Adif s'informa que els treballs es planificaran de forma que s'intentar脿 reduir en la mesura del possible les afectacions al tr脿nsit ferroviari.

 

Tamb茅 et pot interessar:

M茅s not铆cies de la categoria Terres de l'Ebre