Captura del vídeo publicat per Josep Caparrós, alcalde de Sant Carles de la Ràpita

L'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, dona positiu en coronavirus

Assegura que es troba bé i no té símptomes

L'alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Josep Caparrós, ha anunciat aquest dimecres, 19 d'agost, que ha donat positiu en coronavirus. El batlle del municipi del Montsià ho ha fet públic a través del seu perfil de Twitter, amb un missatge on assegura que es troba bé i no té símptomes.

Caparrós ha publicat un vídeo on explica que havia estat en contacte amb una persona positiva i que, per aquest motiu, feia dies que es trobava confinat a casa seva de manera preventiva. Aquest dimecres ha sabut el resultat de la prova PCR, que ha confirmat que l'alcalde també té coronavirus. «Fa dies que estic tancat a casa per evitar contactes i tallar la cadena contagis», ha explicat. L'alcalde rapitenc ha informat que continuarà treballant de manera telemàtica des de casa.

Josep Caparrós ha explicat que ha resultat ser positiu asimptomàtic, així que està passant la infecció sense símptomes i trobant-se bé. Així mateix, ha aprofitat per demanar a tots els veïns i veïnes de Sant Carles de la Ràpita que extremin les precaucions i que actuïn la màxima prevenció: «siguem conscients que suposa exposar-nos i exposar la gent que estimem a aquesta malaltia».


Comentaris