Amposta habilita una zona per a gossos i un espai de pesca a la platja dels Eucaliptus

«Esperem que amb aquesta nova mesura tothom estigui còmodament a la platja i tots trobin el seu espai», ha explicat Pep Simó, regidor de Turisme
Tres gossos a la platja, en una imatge d'arxiu | Laia Solanellas

 

 

Gran notícia per a gossos i amos. La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Amposta, a la comarca del Montsià, ha habilitat una zona canina a la platja dels Eucaliptus.

 

El regidor Pep Simó, en declaracions al digital Aguaita.cat, ha explicat que l’objectiu d’aquesta iniciativa no és altre que «habilitar espais per a tothom, en positiu, sense prohibir», a través «d’una ordenació territorial de la platja on tothom estigui còmode».

 

 

 

Nova zona de pesca

Més enllà de la nova platja per a gossos, amb una extensió de 200 metres lineals, l’ajuntament ampostí també ha habilitat, a la mateixa platja, una zona de 150 metres destinada a la pesca, situada a tocar de l’espai caní. Cal recordar que la platja dels Eucaliptus té una longitud total de quatre quilòmetres.

 

«Esperem que amb aquesta nova mesura tothom estigui còmodament a la platja i tots trobin el seu espai», ha emfasitzat Simó.