URGENT

CCOO anuncia una vaga general a la indústria química de Tarragona durant la primera quinzena de febrer

Els Bombers apaguen un incendi en una zona de difícil accés a Tortosa

Disset dotacions han apagat el foc en una zona de difícil accés

Fins a disset dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han hagut d'activar la tarda d'aquest dilluns, 9 de juliol, per apagar un incendi a les Terres de l'Ebre. Els Bombers han rebut l'avís del foc pocs minuts abans d'un quart de sis de la tarda, que cremava a la zona de Montaspre, dins del terme de Bítem, una entitat de població adscrita a la ciutat de Tortosa. 

 

Foc en una zona de difícil accés

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat set dotacions aèries dels Bombers de la Generalitat i deu unitats terrestres. L'incendi cremava en una zona de difícil accés, on no s'hi pot arribar per carretera, motiu pel qual els bombers han hagut de ser traslladats amb helicòpters fins al lloc del foc. Després de dur a terme les tasques d'extinció i apagar les flames, al voltant de les nou del vespre el foc ja s'ha donat per extingit. Han cremat uns 300 metres quadrats de vegetació, segons l'estimació dels Bombers. 

Un incendi a Constantí crema 1,5 hectàrees d'un camp de blat

Imatge dels Bombers treballant en l'incendi de Constantí. | cedida Bombers

 

No es tracta de l'únic incendi que els Bombers de la Generalitat han hagut d'apagar aquest dilluns a les comarques de Tarragona. Un incendi a Constantí ha obligat a mobilitzar cinc dotacions dels Bombers aquesta tarda, al voltant de dos quarts de cinc, quan han rebut l'avís per part de la Policia Local del poble d'un incendi de vegetació. El foc ha afectat una hectàrea i mitja de vegetació, concretament d'un camp de blat.

 

Com a conseqüència de l'incendi, no s'han hagut de lamentar danys importants i cap persona ha hagut de ser atesa, ni per ferides ni per intoxicació de fum. Tampoc s'ha hagut de desallotjar cap habitatge, ja que el foc s'ha produit a les afores del municipi.