L'Hospital Comarcal d'Amposta, en una imatge d'arxiu

Salut confirma un brot amb quatre contagiats a l'Hospital d'Amposta

La tercera planta del centre passa a ser zona taronja i no es podrà fer cap ingrés

Salut ha confirmat un brot de coronavirus a l'Hospital Comarcal d'Amposta. Tres de les 43 proves PCR realitzades a pacients i treballadors han donat positiu. Es tracta de persones que havien estat en contacte directe amb la treballadora que va donar positiu per Covid-19 el passat diumenge. Seguint els protocols de salut pública i d'epidemiologia, els contactes estrets, amb independència del resultat de les proves, han d'aïllar-se durant 14 dies. La tercera planta del centre, on s'han detectat els contagis, ha passat a ser zona taronja i no es pot fer cap nou ingrés ni permetre cap visita familiar, i des d'aquest dilluns s'ha sectoritzat i s'ha dividit en dues unitats, una per a la mitja estada polivalent i l'altra per a subaguts.

Els pacients de la planta de l'Hospital d'Amposta afectada pel brot de coronavirus que siguin donats d'alta hauran de fer confinament a domicili durant 14 dies. Les altres plantes de l’Hospital Comarcal continuen treballant amb normalitat.

Repetició de les 43 PCR, la setmana vinent

La setmana vinent es repetiran les 43 PCR i si totes són negatives, la tercera planta tornarà a l'activitat normal dintre de les restriccions derivades de la situació de la pandèmia. L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ha apuntat que s'ha actuat «amb agilitat i rapidesa per aïllar els casos detectats i evitar la propagació del virus». 


Comentaris