Cancel·lat el festival Mirarock 2019 per l'incendi de la Ribera d'Ebre

El certamen musical s'havia de celebrar aquest dissabte, 29 de juny, al castell de Miravet
El festival de música Mirarock 2019 s'havia de celebrar aquest dissabte, 29 de juny, al castell de Miravet | Ajuntament de Miravet
 

L'Agència Catalana del Patrimoni Cultural de la Generalitat i l'Ajuntament de Miravet han decidit cancel·lar el festival de música Mirarock 2019 que s'havia de celebrar aquest dissabte, 29 de juny, al castell de Miravet. La mesura s'ha pres, han explicat en un comunicat, davant «la situació d’emergència que viu el territori» arran de l'incendi forestal declarat dimecres passat a la comarca de la Ribera d’Ebre i que afecta ja a dues comarques més. La decisió s'ha pres «per responsabilitat amb el territori i per complir les recomanacions del Govern i dels serveis d’emergències d'evitar les activitats que puguin posar en risc la seguretat de les persones i salvaguarda del medi natural».

 

Els organitzadors de l'esdeveniment mostren la seva solidaritat en aquests moments difícils

L'Agència Catalana del Patrimoni Cultural i l’Ajuntament de Miravet han mostrat la seva solidaritat amb totes les institucions, professionals, voluntaris i voluntàries i totes les persones que estan treballant en l’extinció de l'incendi. Així mateix han agraït la comprensió dels artistes que havien de participar en el Mirarock d'aquest any (Doctor Prats, SUU i La Soul Machine) que des del primer moment els han ofert la seva col·laboració. 

 

L'organització retornarà, en els pròxims dies, els diners de les entrades que ja s'havien venut de forma anticipada. Les entitats organitzadores estan treballant en la possibilitat de buscar una data alternativa en els pròxims mesos per dur a terme la celebració del concert.