GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Cap persona ingressada per Covid-19 a les Terres de l'Ebre des de fa una setmana

Els últims testos als quatre casos positius detectats a les residències de gent gran han acabat donat negatiu

Els hospitals de les Terres de l'Ebre no han registrat cap persona ingressada per Covid-19 des de fa una setmana, segons ha informat el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès. L'últim cas va tenir lloc el passat dissabte a l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre (Ribera d'Ebre). «Això no vol dir que no tinguem casos, però no greus. És una notícia esperançadora», ha manifestat després de presidir el Consell de Direcció de l'administració territorial de la Generalitat. Segons ha afegit, actualment a la unitat de cures intensives (UCI) de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa (Baix Ebre) només hi ha ingressats nou pacients, entre coronavirus i altres patologies. «No la tenim en situació de risc de col·lapse», ha remarcat.

 

Durant aquest dimecres i dijous no es va detectar cap positiu i al llarg de l'última setmana els nous casos confirmats arriben a una desena. Segons dades de Salut, el nombre de positius per coronavirus confirmats al territori ascendeix ja a 229, s'han detectat 3.440 sospitosos i 42 persones han mort. D'altra banda, els últims testos que s'han practicat a les persones internades en residències de gent gran del territori han acabat donant negatiu, després que inicialment s'haguessin detectat quatre casos positius.

 

El delegat del Govern també s'ha mostrat confiat que les Terres de l'Ebre podran passar la setmana vinent a la fase 2 del desconfinament, evitant la «relaxació». En aquest context, ha destacat un descens important, que no ha quantificat, de les denúncies per l'incompliment de la normativa que efectuen els Mossos i les policies locals. Això demostra, ha conclòs, que «la gent entén els missatges i és responsable».