Forcadell: «Em sento una supervivent i continuaré sobrevivint fins a la llibertat»

Afirma que la repressió continua i preveu que el «graó» que ha pujat avui el tornarà a baixar
Forcadell ha sortit de la presó de Wad-Ras | ACN

L'expresidenta del Parlament Carme Forcadell ha afirmat que se sent com una «supervivent» el primer dia de l'aplicació del tercer grau penitenciari, pel qual ha d'anar a dormir a la presó les nits de dilluns a dijous. «Em sento una supervivent i continuaré sobrevivint fins a la llibertat» ha dit en un missatge adreçat a les persones que li han donat suport en els mesos de reclusió.

«M'he sentit molt acompanyada a Alcalá Meco, Wad Ras i als hiverns de Mas d'Enric, que han estat molt durs, principalment l'hivern de la sentència». També ha afirmat que tot i el «graó» que ha pujat avui la repressió «continua», i ha recordat que la setmana que ve hi ha el judici als membres de la Mesa del Parlament i que falta el judici del jutjat 13.

També ha assegurat que aquest graó «cap a la llibertat», tant ella com la resta de presos independentistes el tornaran a baixar, «però el pujarem tants cops com calgui, i quan estiguem a dalt com ara el gaudirem i l'aprofitarem». Forcadell també ha promès que mai es cansaran ni defalliran, i que persistiran «fins a la llibertat».

Precisament, ha rebutjat considerar que aquest tercer grau es pugui equiparar a llibertat. «El que tenim ara no és llibertat. Avui no hem de celebrar res. Diuen que és semillibertat, però la llibertat ho és o no ho és, no és semi, i nosaltres no la tenim», ha opinat.

"Patrimoni: Excaven un dels jaciments ibèrics més a prop de la desembocadura de l'Ebre" "Possible delicte ambiental: Obren judici oral contra els directius del Castor"