GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQU脥 i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Not铆cies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Oberta la carretera C-12 en direcci贸 Flix que s'havia tallat per un incendi

A causa de l'incendi a Maials aquesta via en direcci贸 Flix s'ha tallat en els dos sentits de la circulaci贸 | S'ha habilitat desviaments per la C-233
Imatge de la carretera C-12 al terme municipal de Flix | Google Maps

 

 

ACTUALITZAZI脫 12.00 h

Finalment, i com han confirmat els serveis de tr脿nsit la carretera C-12 que havia estat tallada des de Maials fins a Flix, ja est脿 oberta. Els vehicles ja poden tornar a circular per aquesta via amb normalitat, despr茅s que els bombers que treballen en l'incendi de Maials continu茂n revisant el per铆metre amb aigua.

 

 

 

 

 

 

A causa de l'incendi que ahir, dissabte 22 de juny, es va proclamar a Maials, a la comarca del Segri脿, la carretera C-12 entre el municipi de Flix i Maials segueix tallada a la circulaci贸 de vehicles. El servei de tr脿nsit ha habilitat desviaments per la via C-233, ja que aquest incendi encara es troba actiu i els Bombers de la Generalitat segueixen treballant en la seva extinci贸.

 

 

 

 

L'incendi es va iniciar el dissabte a la tarda a Maials, a la comarca del Segri脿  i ha cremat unes 40 hect脿rees de vegetaci贸 forestal, segons els Agents Rurals. Un total de 36 dotacions dels Bombers, de les 45 que hi van treballar el dissabte a la tarda, han seguit fent tasques d'extinci贸 durant la nit per tal de controlar el foc.

 

Segons han informat els Bombers vora les vuit del mat铆 del diumenge, i despr茅s d'haver fet el relleu de personal, una vintena de dotacions terrestres continuen treballant a la zona, amb dues unitats GRAF, i es preveu la incorporaci贸 d'un helic貌pter.

 

Imatge de l'incendi de vegetaci贸 forestal de Maials, al Segri脿 | Bombers

 

 

Els Agents Rurals han informat que treballen amb la hip貌tesi que l'incendi, que va comen莽ar al voltant de les sis de la tarda, s'hauria originat a partir d'un pneum脿tic de cami贸. Les flames estan situades a la zona del Mas de Noguers i es descarta que puguin afectar habitatges. Amb tot, el foc ha obligat a tallar la C-12 en tots dos sentits entre Flix i Maials i es fan desviaments per la C-233.