Els centres de formació professional de l'Ebre donen el seu material epidemiològic als hospitals

Se cedeixen mascaretes i ulleres protectores de laboratori que s'usen per a les pràctiques dels cicles formatius
Màscares, guants i gel donats als centres hospitalaris | Tarragonadigital

 

Diversos centres d'educació de les Terres de l'Ebre que imparteixen cicles formatius relacionats amb les ciències de la Salut i amb els Serveis socioculturals han donat material epidemiològic als centres hospitalaris del territori. Als centres, per les pràctiques de l'alumnat, es treballa amb material epidemiològic real, des de mascaretes, ulleres, bates, barrets, peücs, guants estèrils, fins a termòmetres, tensiòmetres i pulsioxímetre, entre d'altres. Majoritàriament s'ha cedit mascaretes i ulleres protectores de laboratori. Segons ha destacat la directora territorial d'Educació, Montserrat Perelló, la iniciativa ha estat aplaudida pels professionals sanitaris.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Els centres que han donat material són l'Institut de l'Ebre, de Tortosa, que imparteix cicles d'Auxiliars d'Infermeria, Emergències Sanitàries; Atenció a les Persones en Situació de Dependència, Farmàcia i Parafarmàcia, Laboratori Diagnòstic Clínic i Biomèdic i Dietètica; el Col·legi de la Consolació de Tortosa, que fa el cicle de Cures Auxiliars d'Infermeria; l'Institut Ramon Berenguer IV d'Amposta, que imparteix cicles de Cures Auxiliars d'Infermeria i d'Higiene Bucodental; l'Institut Julio Antonio de Móra d'Ebre, que ofereix el cicle d'Atenció a les Persones en Situació de Dependència.