Un foc agrícola es descontrola pel vent i provoca un incendi a la Sénia

Fins a cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat han anat a extingir el foc
L'incendi de la Sénia s'ha descontrolat a causa del fort vent | Bombers de la Generalitat

 

Una crema controlada de fulles i branques a la Sénia, a la comarca del Montsià, ha acabat descontrolant-se a causa del fort vent i els Bombers de la Generalitat han hagut d'intervenir per controlar el foc. A causa d'aquest incendi ha resultat afectada una zona agrícola, al costat de la TV-3421 al terme municipal de la Sénia. Fins a cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han adreçat al lloc dels fets on han extingit gairebé tots els focus que s'havien originat per la crema de fulles.

El foc s'ha escampat pel vent

En aquests moments segueixen treballant en un focus, amb el suport de maquinària pesant que mou la terra i la remulla perquè l'incendi no s'extingeixi més. En aquest incendi cap persona ha resultat ferida. L'incendi a la zona agrícola s'ha originat a causa d'una crema controlada de soques d'olivera, entre altres elements com fulles o branquillons.

Imatge de la maquinària pesant ajudant a extingir l'incendi de la Sénia | Bombers de la Generalitat

 

Una maquinària pesant ajuda a les tasques d'extinció

El motiu pel qual l'incendi, que en un principi estava controlat, finalment ha perdut el control, ha estat per les fortes ratxes de vent a les comarques de les Terres de l'Ebre. El vent ha provocat que les flames acabessin escampant-se i provoquessin diversos focus d'incendi a la zona agrícola. La majoria ja s'han controlat i el focus més gran s'estava treballant amb maquinària pesant.

Lloc o s'ha originat l'incendi del turisme i el sostre de la nau. | Cedida

 

Crema un cotxe en una nau abandonada a Reus

Al terme municipal de Reus, concretament a la carretera  d'Alcolea, un cotxe i el fals sostre d'una nau que es trobava abandonada han començat a cremar aquesta tarda, d'avui 2 de febrer. Fins al lloc de l'incendi s'han desplaçat cinc dotacions dels Bombers de Catalunya que han rebut l'avís a les 18.17 hores i que han treballat per extingir l'incendi. A banda del turisme i del fals sostre, també s'ha cremat diversos objectes que es trobaven a la finca de la nau.

"ALERTA: Més de 500 persones sense subministrament elèctric a Móra d'Ebre" "ATENCIÓ: Denunciats per pescar amb xarxa de tresmall en una zona prohibida del Delta"