Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Cunillera informa per carta els alcaldes afectats per l'incendi de l'Ebre de les línies d'ajut estatals

Els subdelegats del govern a Tarragona i Lleida es reuniran amb ells dilluns vinent
Imatge d'arxiu de Teresa Cunillera | Cedida

 

 

La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, ha informat per carta als alcaldes afectats per l'incendi de l'Ebre de les línies d'ajut que l'Estat disposa per a catàstrofes com la que han sofert. La missiva forma part dels contactes que Cunillera manté amb ells des de l'incident, i segueix a la reunió que hi va mantenir dissabte passat a Flix per informar-los de les vies que tenen al seu abast.

 

Cunillera ha enviat la carta als alcaldes de Flix, Vinebre, la Palma d'Ebre i la Torre de l'Espanyol, així com als de Bovera, la Granadella, Maials i Llardecans. També l'ha enviat a les Cambres de Comerç de Lleida i Reus, a les diputacions de Lleida i Tarragona i a les comunitats de regants Garrigues Sud, la Palma d'Ebre i la Torre de l'Espanyol.

 

 

 

Reunió entre subdelegats i alcaldes

Paral·lelament i fruit, precisament, de la reunió del passat dissabte a Flix, els subdelegats del Govern a Lleida i Tarragona mantindran reunions amb els respectius alcaldes i representants de les zones afectades de les seves províncies el dilluns 15 de juliol.

 

 

També et pot interessar

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris