Denuncien un ramader per abandonar cadàvers d'ovelles a Ulldecona

El pastor els llançava en una canonada de desguàs de l'autopista AP-7 i en unes fosses
Els agents han comprova les fosses properes a l'explotació agrària del propietari que ha estat denunciat | TarragonaDigital

 

Els Mossos d'Esquadra han denunciat un ramader per llançar cadàvers d'ovelles en una canonada de desguàs de l'autopista AP-7 al seu pas per Ulldecona, al Montsià. Els agents del cos policial català van ser informats dimarts passat que hi havia les restes de quatre ovelles en aquest tub.

 

La policia va iniciar les investigacions i va identificar l'explotació ramadera, també d'Ulldecona, d'on havien sortit els cadàvers. En una inspecció aquest dimecres es van detectar altres cadàvers d'ovelles en foses ubicades en terrenys adjunts a l'explotació.

 

 

Els Mossos d'Esquadra van denunciar el propietari per infracció de la llei 8/2003 de sanitat animal per abandonar els cadàvers dels animals de manera que puguin causar un risc per a la sanitat animal i pública o puguin contaminar el medi ambient. El denunciat és reincident en aquest tipus d'infracció.

 

Els Mossos han trobat fosses amb cadàvers d'ovelles a Ulldecona | TarragonaDigital

 

Abandonen sis cadells de gos acabats de néixer a la platja de Cunit

Les comarques de Tarragona han patit recentment un altre terrible succés relacionat amb els animals. Ha sigut aquest dijous, 28 de febrer, quan han aparegut sis cadells de gos acabats de néixer abandonats a la platja de Cunit. Dels sis animals, només un ha pogut sobreviure, mentre que els altres cinc ja havien perdut la vida quan han sigut trobats. El més probable és que els cadells hagin mort ofegats. 

 

De moment es desconeix com han anat a parar els gossos a la sorra de la platja, i les autoritats ja han sigut alertades dels fets. Entitats animalistes han demanat la col·laboració ciutadana per tal de trobar l'autor o autors del fet, ja que el maltractament i l'abandonament d'animals és un delicte contemplat al Codi Penal