Detingut un veí d'Amposta amb embolcalls de cocaïna destinats a la venda

La Policia Local del municipi el va arrestar durant un control preventiu contra el consum de drogues

Aquesta passada nit, la Policia Local d'Amposta han detingut un veí de la ciutat com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues. L'arrest es va produir quan els agents del cos policial municipal realitzaven un control preventiu de drogues. El detingut passarà a disposició judicial en les pròximes hores.

Detingut amb set embolcalls de cocaïna a Amposta

Aquest passat dimarts, 23 d'octubre, la Policia Local d'Amposta va detenir un veí de la ciutat amb set embolcalls de cocaïna preparats per a la seva distribució. En aquest sentit, l'arrest es va fer a dos quarts de deu del vespre, quan els agents realitzaven un control preventiu contra el consum de drogues al barri del Castell de la capital del Montsià.

L'home, de 30 anys i nacionalitat colombiana, a més de portar les substàncies estupefaents preparades per a la venda, també portava un total de 230 euros en metàl·lic quan va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues. 

En aquest sentit, l'home passarà a disposició judicial durant les pròximes hores, un cop hagin finalitzat les diligències policials.

L'home detingut portava set embolcalls de cocaïna a més de diners en metàl·lic
L'home detingut portava set embolcalls de cocaïna a més de diners en metàl·lic | Policia Local Amposta

Detinguts a Tortosa per cultivar i vendre marihuana 

El passat 17 d'octubre, els Mossos d'Esquadra van procedir a la detenció de dues persones a Tortosa com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, per cultiu i tràfic de drogues. En aquest sentit, els responsables del cultiu eren una dona de 54 anys, de nacionalitat sueca, i un home de 24 anys, de nacionalitat noruega, veïns de la capital del Baix Ebre.

Els agents dels Mossos d'Esquadra havien començat la investigació a principis del mes d'agost, quan van trobar cànnabis a l'interior d'un paquet en un control d'una empresa de transports. 

El cultiu de marihuana el tenien en una finca de Vinallop, al terme municipal tortosí, on la policia va trobar un total de 285 plantes de marihuana, a més d'una infraestructura amb diferents espais, a l'aire lliure i 'indoor' per al cultiu.


Comentaris