GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Una dona, ferida menys greu en caure d'un pont a Tortosa

L'ambulància l'ha evacuada a l'Hospital Verge de la Cinta
Una dona, ferida menys greu en caure d'un pont a Tortosa | TarragonaDigital

 

Una dona ha resultat ferida menys greu en caure en un pont de Tortosa. De resultes de l'incident, l'afectada ha estat rescatada pels Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'ha traslladat fins a l'Hospital Verge de la Cinta de la capital del Baix Ebre amb un pronòstic de caràcter menys greu. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Es fractura l'espatlla i el maluc en caure des d'un pont

El servei d'emergències ha rebut l'alerta a les vuit en punt d'aquest matí de dimecres. La dona, de 50 anys, anava caminant per la muntanya quan, en agafar-se a la barana del Pont del Crespí, s'ha trencat i ha acabat aterrant per un terraplè. En la caiguda, s'ha fracturat l'espatlla i el maluc.

 

Els Bombers de la Generalitat han enviat dues dotacions fins al lloc de l'incident, dins del terme municipal de Tortosa, per treballar en el rescat de la dona. Tanmateix dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques han actuat per realitzar el primer pronòstic de l'afectada i, tot seguit, evacuar-la fins a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. 

 

Arran d'aquests fets, els bombers han posat senyalitzacions en la zona, a causa de la perillositat i, així, prevenir nous incidents que puguin haver-hi. També han tancat el pont per prevenció.

 

També et pot interessar: