Enxampen un motorista a 187 km/h a l'N-420, a Caseres

La velocitat de la via està limitada a 90 km/h
La via per la qual circulava estava limitada a 90 km/h | Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d’Esquadra han denunciat el conductor d’una motocicleta que circulava a 187 quilòmetres per hora a l’N-420 al seu pas pel terme de Caseres, a la Terra Alta, en un tram limitat a 90. Els agents el van enxampar cap a les set de la tarda de divendres en el marc d’un control de trànsit establert amb motiu de la celebració del Gran Premi de l’Aragó de motociclisme al circuit de ‘Motorland’, a Alcanyís.

Un cop aturat i identificat el conductor infractor, els agents el van denunciar per un suposat delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle de motor a més del doble de la velocitat permesa i el van citar per comparèixer davant el jutjat de Gandesa.

El denunciat s'enfronta a la privació de conduir vehicles a motor durant un període d’entre un i quatre anys; a una pena d’entre tres i sis mesos de presó, o entre sis i dotze mesos de multa, o a entre un i dos mesos de treballs en benefici de la comunitat entre un i dos mesos.

"🏗 Comencen les obres de millora del port de Deltebre" "🙌 GRAN NOTÍCIA: Les Terres de l'Ebre tindran un centre pioner en la indústria del 'packaging' en l'àmbit estatal"