El fort vent fa caure arbres i pals telefònics a Sant Carles de la Ràpita

Al poble del Perelló, al Baix Ebre, s'han registrat ratxes de vent de quasi 110 quilòmetres per hora
Imatge de l'arbre arrencat pel vent en un jardí de Sant Carles de la Ràpita | ACN

 

Les fortes ventades de les últimes hores han provocat diversos incidents a les Terres de l’Ebre. Al passeig marítim de Sant Carles de la Ràpita, al Montsià, un pi d’un jardí particular ha caigut després de ser arrencat pel vent i a la carretera de Poblenou del Delta, entre la Ràpita i Amposta, uns pals de telefonia s’han desplomat a terra. Arran d'aquest últim incident, la via ha estat tallada durant una bona estona, a l’espera de poder retirar els elements danyats.

Ratxes de vent de quasi 110 quilòmetres per hora al Perelló

A les Terres de l’Ebre, concretament, s’han registrat ratxes que fins i tot superaven el llindar de perill per fort vent, amb valors de 109,4 quilòmetres per hora al Perelló, a la comarca del Baix Ebre; o 101,2 quilòmetres per hora Mas de Barberans, al Montsià. A Mont-roig del Camp, al Baix Camp, el vent també ha bufat amb força i ha assolit valors de fins a 92,2 quilòmetres per hora.

El pi ha quedat totalment desplomat enmig del passeig Marítim de la Ràpita | ACN

 

Nou avisos al telèfon d'emergències 112 a les comarques de Tarragona

Cap a quarts de dotze del matí d'avui dimarts, 27 de novembre, Protecció Civil ha desactivat el pla d’alerta VENTCAT tot i que manté la prealerta, d’acord a les previsions de les pròximes hores. Durant l’episodi de ventades el telèfon d’emergències 112 ha rebut, fins a les sis del matí, un total de nou avisos a les comarques tarragonines: cinc al Montsià, tres al Baix Camp i un al Baix Ebre.

"AGENDA: Ascó celebra aquest cap de setmana la 8a Mostra del Cava i 10a Fira de Nadal!" "ATENCIÓ: Un conductor multiplica per 6 la taxa d'alcohol i provoca un accident a l'Ebre"