La Guàrdia Civil desmantella una plantació de marihuana a Alcanar

El detingut, un home de 62 anys, tenia més de 9 quilos de cabdells secs, preparats per a la venda
Imatge de la plantació 'indoor' de marihuana desmantellada per la Guàrdia Civil, a Alcanar | Guàrdia Civil

 

 

La Guàrdia Civil de Tarragona ha desmantellat una plantació ‘indoor’ amb més de 9 quilos de cabdells de marihuana, a punt per a la venda, en una casa unifamiliar de la urbanització Montsià Mar, a Alcanar. Els agents han detingut una persona com a responsable del cultiu i la preparació de la droga.

 

Segons fonts policials, la investigació va començar el mes de febrer, gràcies a la col·laboració ciutadana i veïnal, que va alertar de l’existència d’un habitatge on, aparentment, s’hi estava cultivant marihuana. Amb aquesta informació, la Guàrdia Civil va activar diversos dispositius amb la voluntat de trobar i desmantellar la plantació i, evidentment, identificar-ne el responsable.

 

 

 

La col·laboració amb la companyia elèctrica, clau

Arran de les diverses indagacions i de la col·laboració amb l’empresa subministradora d’energia elèctrica, la policia va poder determinar l’existència «d’elements característics» destinats al cultiu interior de la droga.

 

Més de 9 quilos de droga i 1.900 euros en efectiu

En irrompre a la casa, prèvia autorització judicial, la Guàrdia Civil va trobar-hi 9.312 grams de cabdells secs de marihuana, material per al cultiu i l’elaboració de la substància, i 1.900 euros en efectiu, entre d’altres objectes.

 

El detingut és un home de 62 anys a qui s’imputa un presumpte delicte contra la salut pública —cultiu, elaboració i tràfic de substàncies estupefaents—, i un altre delicte de frau de fluid elèctric. Ha passat a disposició judicial al Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 d’Amposta.

 

 

També et pot interessar: