GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els Bombers donen per extingit l'incendi forestal de Batea

L'alerta de l'incident s'ha donat a pocs minuts de les cinc en punt de la tarda
Els Bombers han activat 6 dotacions per treballar en l'incendi | Bombers

 

Els Bombers de la Generalitat han rebut aquesta tarda de dimecres, 22 de maig, un avís per un incendi  forestal al terme municipal de Batea, a la Terra Alta, als voltants de les cinc de la tarda. Per apagar les flames, els Bombers han activat sis dotacions terrestres, les quals estan treballant en la zona de la carretera TV-7232, entre els municipis de Batea i Villalba dels Arcs. 

 

Segons ha informat Bombers a aquest mitjà, l'incendi s'ha donat per estabilitzat als voltants de les 18.20 hores. Tanmateix, s'ha activat un helicòpter bombarder, el qual s'ha retirat ràpidament. 

 

Un incendi forestal s'ha originat aquesta tarda a Batea | Bombers

 

Extingit l'incendi de Batea

Als voltants d'un quart de deu de la nit, els Bombers de la Generalitat han informat que l'incendi forestal de Batea s'ha donat per extingit i que es retiraven les dotacions que s'havien activat. En un primer moment, els Agents Rurals calculaven l'afectació en 1 hectàrea i, finalment, han confirmat l'afectació de vegetació en 8.529 metres quadrats.