Incendi forestal al costat de la C-12 a Benifallet

Els Bombers han treballat amb vuit dotacions en el lloc de l'incendi
S'ha incendiat massa forestal al costat de la carretera C-12 a Benifallet | Google Maps

 

Els Bombers de la Generalitat han treballat en un incendi forestal dins del terme municipal de Benifallet, a la comarca del Baix Ebre, quan ha començat a cremar la vegetació que hi ha al costat de la carretera C-12 al seu pas pel terme municipal d'aquest poble ebrenc. Concretament, ho ha fet a la zona de l'Ullal.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Deu dotacions dels Bombers treballen en l'incendi

El servei d'emergències ha rebut l'alerta de l'incendi als voltants d'un quart de vuit de la tarda. L'avís s'ha realitzat perquè s'estava cremant una zona de vegetació situada al costat de la carretera C-12, a l'alçada del punt quilomètric 41, dins del terme municipal de Benifallet, a la comarca del Baix Ebre.

 

De resultes d'aquest incendi, els Bombers de la Generalitat han enviat un total de vuit dotacions terrestres per fer tasques d'extinció del foc. Més tard, per treballar en l'incendi, s'han afegit dues dotacions més. A més, també han anat fins al lloc de l'incident els Agents Rurals.

 

D'altra banda, fins al moment, segons informacions d'Agents Rurals, s'han cremat als voltants dels 500 metres quadrats i, el fet que no hi hagi vent, està facilitant les tasques d'extinció del foc. 

 

Quan passaven pocs minuts d'un quart de deu de la nit, els Bombers de la Generalitat han informat que l'incendi que afectava la vegetació que hi ha a la zona l'Ullal, a prop del poble de Benifallet, s'ha donat per estabilitzat i seguien treballant una desena de dotacions, per tal d'extingir-lo.