Crema una zona de vegetació al Coll de l'Alba, a Tortosa

Hi treballen sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, el foc s'ha estabilitzat a les dues de la tarda i ha cremat 5.000 metres quadrats de conreus abandonats
L'incendi afecta una zona de vegetació | cedida bombers

 

Els Bombers de la Generalitat estan treballant des del migdia d'aquest diumenge, 17 de març, en un incendi de vegetació al Coll de l'Alba, al terme municipal de Tortosa. L'avís de l'incendi s'ha rebut uns minuts després de les dotze del migdia i, segons han informat els Bombers de la Generalitat, l'incendi s'ha donat per estabilitzat al voltant de dos quarts de dues, una hora i mitja després. 

 

 

L'incendi crema 5.000 metres quadrats de conreus a Tortosa

Fins a sis dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han traslladat fins al lloc de l'incendi i estan duent a terme les tasques d'extinció de les flames, que afecten una zona de vegetació d'aquesta collada ubicada dins del terme municipal de Tortosa, i que forma part de la Serra del Coll de l'Alba. La zona està situada a uns set quilòmetres de la capital del Baix Ebre. 

 

Segons les primeres estimacions dels Bombers, el foc ha afectat entre 2.000 i 2.300 metres quadrats de vegetació. Hores més tard, però, els bombers han informat que el foc ha cremat aproximadament 5.000 metres de conreus abandonats. En l'incendi hi treballa el Grup de Recolzament d'Acutacions Forestals (GRAF), especialitzat en incendis forestals.

 

 

Imatge de l'incendi al Coll de l'Alba, a Tortosa | cedida bombers

 

Incendi a Castellvell del Camp

Aquest dissabte, els bombers també es van haver de desplaçar fins al municipi de Castellvell del Camp, al Baix Camp. El cos va ser alertat d'un incendi en un barranc ubicat al costat de l'ermita de Santa Anna, molt a prop del nucli urbà. El foc va cremar cent metres quadrats de canyes i matolls i finalment va ser extingit en poc més d'una hora.