El biòleg ampostí Jesús Gómez, nou director territorial d'Agricultura a les Terres de l'Ebre

El fins ara responsable de Pesca dels serveis territorials substitueix Ferran Grau, que deixa el càrrec per jubilació

El biòleg ampostí Jesús Gómez ha estat nomenat nou director dels serveis territorials del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a les Terres de l'Ebre. Relleva en el càrrec a Ferran Grau, que l'ocupava des de l'any 2016 i justament s'acaba de jubilar. Nascut a Amposta (Montsià) l'any 1969, Gómez és llicenciat en Ciències Biològiques a la UB i disposa d'un màster d'auditoria ambiental de la UPC. Des de l'any 2006, ocupa el càrrec de responsable de Pesca als mateixos serveis territorials del Departament d’Agricultura a les Terres de l'Ebre. També ha impartit cursos de formació de l'INEM en aqüicultura a persones a l'atur i a l'Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya per obtenir els títols de patró d'embarcació.

Anteriorment, el nou director territorial d'Agricultura també va treballar en diverses empreses del sector de la pesca i l'aqüicultura portant projectes relacionats amb la perca, els esturions i la producció de caviar. 

"La Ribera d'Ebre demana revisar l'actual decret d'emergència climàtica" "Les administracions de l'Ebre actuen després de les estafes de milers d'euros patides"