L'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta

Mor la dona de Deltebre que es va casar amb la seva parella a l'UCI de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta

Es van casar just abans que fossin intubats amb la Covid-19

Una parella de Deltebre, de 58 i 54 anys, es va casar a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, just abans que fossin intubats. Aquest era l'inici d'una emotiva història, que poc més d'un mes després, ha acabat. La dona, de 54 anys, ha mort  aquest dimecres després que no pogués superar les complicacions causades per la Covid-19, segons explica Ebredigital.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

L'home, de 58 anys, ja està a casa seva recuperant-se de la malaltia. Tots dos preparaven la boda des de feia temps, però la pandèmia de la Covid-19 els va agafar d'imprevist i, finalment, es van prometre l'amor etern a la UCI de l'hospital ebrenc. Així doncs, van complir el seu desig de contraure matrimoni davant la possibilitat que la malaltia es pogués complicar, com ha acabat succeint en una de les parts.

El ple de l'Ajuntament de Deltebre va expressar el condol per la mort de la dona al seu marit, al fill i a tota la seva família.